Kaapit

Kaapit liukuovilla

Tärkein etu liukuoviselle kaapille on se, että sellaisen voi asettaa lähes minkälaiseen tilaan tahansa, se on erittäin monikäyttöinen.
Liukuovellinen kaappi voi olla toteutettu joko kotelona tai raamilla, joko lattialla tai ilman.
Kaappien muodot, värit, käytetty teknologia ja suunnitteluratkaisut antavat sävyn koko tilan sisustukselle. Sen vuoksi kaappien valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, koska hyvä valinta vaikuttaa vahvasi koko asuntonne ilmapiiriin. Saranaovilla varustettuihin kaappeihin verrattuna liukuovikaapeilla on useita etuja; liukuovikaappien ansiosta huonetilat voidaan käyttää optimaalisesti, ne ovat mukavia ja käteviä käyttää, niiden ulkonäkö on upea ja niiden ulkoasun suunnittelussa on laajat variaatiomahdollisuudet. Kaapit ovat yleensä kaikkien sisätilojen näkyvin osa, koska ne usein ovat huoneen suurin esine ja siksi kaappi osuu yleensä ensimmäisenä silmiin huoneeseen tultaessa. Tämän vuoksi kaappia valitessa on tärkeää miettiä kaapin jokainen, pieninkin yksityiskohta, jotta kaappi olisi harmoniassa muun sisustuksen tyylin kanssa. Tämä saavutetaan, kun valitaan kaapin materiaalit ja tekniikka oikein. Kaappien julkisivujen täytteeksi valmistajat tarjoavat laajaa valikoimaa erilaisia materiaaleja; kalvoilla sävytettyjä lasia, peiliä, lastulevyä, rottinkia, akryyliä, tekonahkaa tai valokuvaprinttiä. Hyvällä maulla voi näitä materiaaleja käyttäen luoda näyttävää kalustetaidetta.

Saranaovilla varustetut kaapit

Saranaovilla varustetut kaapit ovat huoneistojemme erehtymättömiä tunnusmerkkejä. Näissä kaapeissa säilytämme ulkovaatteiden lisäksi erilaisia muitakin tavaroita, mm. lakanoita, alusvaatteita ja kaikkea mahdollista muuta, mitä voisi kuvata kahdella sanalla - ”perheen vaatekaappi”.
Koko perheen vaatekaapin on oltava kaunis, tilava ja käyttökelpoinen samalla kun sen tulee sopia tyyliltään nykyaikaiseen huoneistoon. Myös yhtiömme saranaovilla varustettujen kaappien mallivalikoima on yllättävän laaja. Asiantuntijamme avulla löydätte varmuudella ja helposti sellaisen kalusteen sisustusvalikoimastamme, joka vastaa tarkasti juuri teidän huoneistonne tyyliin.